Rabarberpaaaj!

Somrig, fräsch och helt oemotståndlig!
Höftade ihop ett eget recept, kalasbra blev det!


½ liter rabarber. Skalade och skurna i centimeterstora bitar.
2 dl jordgubbar i skivor. Frusna funkar toppen!
1-2 dl strösocker (Mängd efter syrlighet)
1.5 msk potatismjöl

Smuldeg:
125 g smör
2 dl vetemjöl
1 dl havregryn
½ dl socker

Sätt ugnen på 225 grader.
Varva rabarber och jordgubbar i en smord form.
Strö över socker och potatismjöl.

Arbeta ihop ingredienserna till smuldegen i en bunke.
Fördela jämt över formen (gör man i en stor form kan man behöva öka mängden smulor!)

Grädda mitt i ugnen i ca 20 min eller tills smulorna är gyllenbruna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback